واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

واکنش رئیسی به تقابل احتمالی روسیه و ناتو | رئیس جمهور: هم مخالف جنگیم و هم مخالف توسعه‌طلبی ناتو

  • کد خبر: ۱۰۷۸۳۷
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۵
  • ۱
واکنش رئیسی به تقابل احتمالی روسیه و ناتو | رئیس جمهور: هم مخالف جنگیم و هم مخالف توسعه‌طلبی ناتو
رئیس جمهور با اشاره به توانمندی ها صنعتی و تجاری ایران و لهستان اظهار داشت: تهران و ورشو از ظرفیت‌های مختلفی برای گسترش روابط در همه زمینه ها برخوردارند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر امروز یکشنبه در دیدار «زبیگنیو رائو» وزیر خارجه لهستان با اشاره به قدردانی لهستانی ها از حمایت ایرانیان از پناهجویان این کشور در جنگ جهانی دوم گفت: پیشینه تاریخی و تمدن غنی ایران و لهستان می‌تواند بستر مناسبی برای تقویت تعاملات علمی و فرهنگی دو کشور باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه سطح فعلی روابط اقتصادی و تجاری میان تهران و ورشو متناسب با روابط سیاسی دو کشور نیست، افزود: ظرفیت‌های مختلفی از جمله در زمینه های صنعتی و اقتصادی در دو کشور وجود دارد که باید با تلاش مشترک این ظرفیت‌ها را در راستای گسترش تعاملات فیمابین به فعلیت برسانیم.

دکتر رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به درگیری‌ ها در اوکراین اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همانگونه که با درگیری و جنگ مخالف است، مخالفت قاطع خود را با سیاست‌های توسعه‌طلبانه ناتو نیز اعلام می‌کند.

«زبیگنیو رائو» وزیر امور خارجه لهستان نیز در این دیدار گفت: سابقه روابط بین ایران و لهستان به قرن شانزدهم میلادی بازمی‌گردد. دو کشور قریب به ۵ قرن است که با یکدیگر روابطی دوستانه دارند و یکی از به یاد ماندنی‌ترین فرازهای روابط دو کشور مهمان‌نوازی ایرانیان از پناهندگان لهستانی در جریان جنگ جهانی دوم است.

وزیر خارجه لهستان با اشاره به اینکه دو کشور مشترکات زیادی دارند، تصریح کرد: مردم ایران و لهستان در مقابل مداخله قدرت‌های بزرگ و خارجی در امور کشورشان ایستادگی کرده اند.

«زبیگنیو رائو» با تاکید بر اینکه سطح همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین دو کشور مطلوب نیست، اظهار داشت: لهستان خواهان احیاء و ارتقای سطح همکاری‌های خود با ایران در عرصه‌های تجاری، اقتصادی، فرهنگی و علمی است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
0
0
حالا که روسیه داره توسعه طلبی میکنه، مخالف توسعه طلبی ناتو هستی؟؟!!!
توسعه طلبی و تجاوز و کشتار و جنایات روسیه تو اوکراین چی میشه؟
یعنی موافقی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->